Onafhankelijke technische dienst met een passie voor techniek

UW PARTNER IN SERVICE


AVM Service is uw onafhankelijke technische dienst. Wij zijn de nationale en ongebonden technische partner van:

  • grote en kleine bedrijven
  • zorgcentra, zoals rusthuizen
  • zelfstandigen, zoals winkeliers en supermarkten
  • fabrikanten en leveranciers


Zorgeloos gebruik maken van uw machines en automaten begint bij de  juiste technische ondersteuning . Wij zijn niet gebonden aan merken en hebben maar één doel voor ogen: u  professioneel, binnen budget en binnen de kortste termijn verder helpen.


Formules op maat


Doet er zich een probleem voor met één van uw automaten? Vermijd hoge kosten en kies voor de juiste partner in onderhoud en herstelling. AVM Service werkt met onderhoudscontracten die enkel en alleen voordeel opleveren. Met zo’n contract op maat bespaart u fors én wordt u snel uit de nood geholpen bij problemen. Maak een afspraak voor een servicecontract op maat voor uw bedrijf!


TECHNIEK IS ONZE WINKEL!


Wij zijn uw gespecialiseerde partner voor de meest uiteenlopende machines en apparaten. Van parkeerautomaten en broodautomaten tot koffieautomaten, kopieerapparaten, bankautomaten en apparaten voor toegangscontrole; wij zorgen voor een correcte en snelle service.


U kunt bij ons terecht voor volgende diensten:

  • machines plaatsen
  • machine installeren
  • technisch onderhoud machines ( onderhoud broodbakmachine, onderhoud koffiemachine, …)
  • advies bij de uitbreiding of aanpassing van uw machine- of apparatenpark


Onze dienstverlening, de beste reclame!


Wij streven steeds naar hoogstaande kwaliteit in service . Daarom investeren wij regelmatig in bijscholingen voor onze professionals. Onze hele organisatie is afgestemd op de verwachtingen van úw onderneming. Wij maken duidelijke afspraken , die we altijd correct nakomen. Elke klant verdient onze snelle service én een onafhankelijke technische partner die er staat als ú dat wilt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK