Onafhankelijke technische dienst met een passie voor techniek

BETROUWBAAR EN KWALITATIEF TECHNISCH BEDRIJF


Sinds 2006 is  AVM Service de  betrouwbare en professionele onafhankelijke technische dienst voor de Belgische markt. Onze hoofdvestiging en servicepunt bevinden zich in Laakdal. Administratie en coördinatie gebeuren op één adres, wat zorgt voor een  heldere dienstverlening . Onze technische dienst is  nationaal actief . Onze medewerkers zijn verspreid over het hele land en verzorgen uw technisch onderhoud, uw installatie of de plaatsing van uw apparaten tot in de puntjes.


Transparantie troef


AVM Service is een transparant bedrijf . Wij werken met heldere tarieven op maat van uw bedrijf  en hanteren lage verplaatsingsonkosten voor het hele land .


Weet bij wie u terechtkomt


Voor de beste technische bijstand voor uw verkoopautomaat, koffie- of broodmachine moet u bij  AVM Service zijn. 


Bij ons kunt u rekenen op:

  • snel en grondig ongebonden advies
  • transparante en concurrentiële tarieven
  • betrouwbare, flexibele en eerlijke dienstverlening


Twijfel niet langer en contacteer ons nu meteen voor:

  • onderhoud van uw machines 
  • de installatie van uw machines
  • herstellingen
  • advies en ondersteuning

HET TOPTEAM VAN  AVM SERVICE


Bent u op zoek naar  snelle en doeltreffende technische ondersteuning ? AVM Service beschikt over mensen die hun vak perfect onder de knie hebben. Machines plaatsen en een machine installeren, doen ze in een mum van tijd. U kunt bij hen ook terecht voor alle onderhoud. Ze beschikken over een ruime kennis van apparaten van uiteenlopende merken. Ze scholen zich regelmatig bij, zodat ze op de hoogte blijven van de meest recente technische ontwikkelingen. Onze mensen zijn de hele dag op de baan om u snel van dienst te zijn. We weten dat u snel geholpen wilt worden! Onderhoud broodbakmachine, onderhoud koffiemachine, onderhoud verkoopautomaat … Als het dringend én grondig moet gebeuren, zijn we al onderweg. Ook voor de levering en plaatsing van machines en automaten kan u bij Avm Service terecht. Wij maken ruim op voorhand een afspraak met u, zodat u al uw regelingen kunt treffen. Als opvolging gebruiken wij een handig en gebruiksvriendelijk  online servicesysteem . Dit platform biedt u een helder overzicht van de uitgevoerde werken én u geeft u een duidelijk beeld van de toestand van uw volledige machinepark.


Onze referenties


Heel wat bedrijven konden inmiddels al rekenen op onze expertise en vakkennis voor hun technisch onderhoud (onderhoud broodbakmachines, onderhoud koffiemachines,…) en het plaatsen en installeren van machines. Fabrikanten zoals SAECO, Wiesheu en Jofemar gingen al met ons in zee. Bent u onze volgende tevreden klant of wilt u wat uitgebreider kennismaken en een contract op maat bespreken? 

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK